Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Ολα μπορουν να συμβουν

Με ενα κινητο τηλεφωνο στο χερι γεματο απο τα μηνυματα που του ειχε στειλει, τα επινε στην ταβερνα με εναν φιλο του.
Προσπαθουσε να πεισει οτι ολα αυτα που ελεγε δεν ηταν της φαντασιας του αλλα η αληθεια.
" Ναι ρε, εγραφε το μηνυμα, το εκανα κι απο πισω και το ευχαριστηθηκα"
"Μα τι θελεις τελος παντων γυρνα καλυτερα στην γυναικα σου και ασε με εμενα" Ηταν καποια απο τα μυνηματα που φωναχτα διαβαζε.

Εργολαβος, κατασκευαστης οικοδομων στο επαγγελμα ανελαβε να χτισει την οικοδομη της στο οικοπεδο που προσφατα ειχε αγορασει για να στεγασει την επιχειρηση της. Ολα ξεκινησαν πολυ ομαλα αλλα επειδη σε ολες τις φασεις της ζωης μπλεκει μεσα και λιγο το ερωτικο στοιχειο, η κυρια γνωριζοντας αυτο πολυ καλα, σκεφτηκε να το εκμεταλευτει στο επακρο.
Λιγο μαγκιτσος και μπερμπαντακος καθως ηταν ο εργολαβος δεν αργησε να τσιμπησει το δολωμα και να γινει υποχειριο της, κατα συνθηκην, παντρεμενης και οχι και τοσο νεαρας κυριας.

Στην αρχη και οσο η δουλεια της κυριας προχωρουσε κανονικα και η σχεση τους βαδιζε σταθερα και ομορφα. Και να τα γλεντια τα βραδυα και να οι μπετονιερες στην οικοδομη να στηνουν το οικοδομημα το πρωι. Εφτασε ομως καποτε και η δουλεια στο τελος και τοτε η κυρια ως ηταν φυσικο ξαναγυρισε στα παιχνιδια με του νεωτερους συντροφους και ο αμοιρος οσο και αφελης εργολαβος μας μπηκε στο περιθωριο της ζωης της.

Μην μπορωντας να το αποδεχτει το γεγονος αυτο ο ερωτευμενος μεσηλιξ εργολαβος αρχισε να προβαινει σε αψυχολογητες ενεργειες μια απο τις οποιες ηταν να διασυρει την, οση υποληψη εμεινε απο την κυρια.

Οχι βεβαια πως αυτην την ενδιεφερε αμμεσα το γεγονος αυτο αλλα σε ολη την γειτονια εγινε βουκινο.
Και παλι οπως ηταν φυσικο αυτη δεν πηρε χαμπαρι. Φυσικα και δεν την πειραξε οταν ο συζυγος το εμαθε μια και απο καιρο αυτος ειχε αποστασιοποιηθει απο ολα αυτα τα τετριμμενα οπως τα θεωρουσε και το μονο με το οποιο ασχολουνταν ηταν η συγγραφη του βιβλιου του.

Δεν τον ειδα ποτε ξανα αυτον τον αμοιρο ερωτευμενο σεξπηρ αλλα φανταζομαι οτι τωρα ξαποσταινει στην ζεστη του οικογενειακη φωλια αναπολωντας τις δοξες του