Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Δειγμα γραφης

Παρα την πολλη ενταση απο τον ξεσηκωμο του πληθους, καθολου δεν ενοχληθηκε, τουναντιον τον ευχαριστουσε αυτη η κατασταση για να μπορει να περνα απαρατηρητος την ωρα που με πολλη δυναμη ακουμπησε το φουσκωμενο απο την εξαψη μπροστινο μερος του παντελονιου του στην κατα πολλα χρονια νεωτερη του κοπελα, που οχι τυχαια την ειχε μπροστα του.
Απο τα ανοικτα του ρουθουνια μπαινοβγαινε με δυναμη ο αερας και απο το πλατυ του μετωπο ετρεχε ο ιδρωτας απο την εξαψη.

Η νεαρη πλην ομως καθολου αδολη, γυναικα στο ξεκινημα , αντιλαμβανομενη την εξαψη, του κατα πολυ μεγαλυτερου της μεσηλικα αντρα, καθολου δεν αποτραβηχτηκε. Μενοντας στην αρχικη της θεση και προσποιουμενη κατι να ψαχνει εγειρε το σωμα της ελαφρα μπροστα ψαχνοντας ταχα το ταγαρι που απο τον ωμο της κρεμοταν.
Τωρα ο μεσιληξ μη μπορωντας να κρυψει αλλο την ταραχη του και παραλληλα καταβαλοντας τεραστια προσπαθεια για να μην γινει αντιληπτος απο το αλλαλαζων, υπο των προτροπων του ομιλητου πληθος, αρχισε εναν χορο της μεσης του με ολο του το ειναι επικεντρωμενο εκει στην κορυφη του παντελονιου του.
Η ιδανικη ευκαιρια για την ολοκληρωση ηρθε μαζι με την ολοκληρωση της ομιλιας του αγορευοντος πανω στην προχειρα στημενη σκηνη.
Υπο τις επευφημιες του πληθους και μετα απο μια εντονη οσο και βιαιη ωθηση της μεσης του, η ηρεμια και η γαληνη, απο την ευχαριστηση, επεστρεψε στο χαραγμενο απο τον χρονο προσωπο του παρατολμου αντρα. Τα βλεφαρα του εκλεισαν απο την ηδονη και απο την ανακουφιση . Ενα χαμογελο ξεφυγε απο τα χειλη του, οταν μια αναιπαισθητη κλιση της κεφαλης της νεαρης γυναικας παραλληλα με μια χαλαρωση των ποδιων της φανηκε να εφτασε και αυτη στην ιθακη της. Εκει καταμεσης του πληθους
Ηρεμα, ο αντρας,γλιστρησε μεσα στο πληθος και εξαφανιστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου