Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Μια βολτα στα σκοταδια

-Oχι πολλα ειναι τα τριαντα ευρω!!!!! ειπε στα ελληνικα αλλα με ρωσικη προφορα. Να σου δωσω εικοσι και να παμε;
Καθως εσκυψε για να μπει μεσα στο αμαξι σχεδον ολο της το στηθος αποκαλυφθηκε. Η κοντη φουστα ανεβηκε ψηλα και φανηκε το κοκκινο εσωρουχο της. Και με τα εικοσι ευρω σκεφτηκε καλα ειναι, μ αυτην την αναδουλεια που εχει αντε να σταυρωσεις πελατη.
Η παλαμη του τραχυ αντρα με την ρωσικη προφορα ξεφυγε απο τον λεβιε του σαζμαν και πηγε στο επιμαχο σημειο της γυναικας που πριν απο ενα περιπου λεπτο τον ακολουθησε μεσα στο αμαξι για μια νυχτερινη βολτα στα σκοτεινα.
-Βιαζεσαι αντρακλα μου; ρωτησε με αδιαφορο υφος η γυναικα
Τον οδηγησε σε μια αλανα πισω απο μια παλια εγκατελειμενη αποθηκη και αμμεσως μολις σταματησε το αμαξι αρχισε ο αντρας να βαζει τα χερια του μεσα απο το κοκκινο εσωρουχο της γυναικας . Χωρις αυτη να καθυστερησει καθολου το κατεβασε και αρχισε να επιδιδεται σε πραξεις επιπονες μεν αλλα μερος του επαγγελματος δε.
Το καθισμα του αυτοκινητου απο την θεση του οδηγου επεσε πισω και απελευθερωνοντας το μοριο του, η γυναικα εσκυψε πανω του με απολυτα φυσικο τροπο και αρχισε ο θηλασμος.
Με περισση τεχνη, απορροια της πολυ μεγαλης επαγγελματικης εμπειριας της γυναικος, η ερωτικη εξαψη του αντρα κορυφωθηκε επικυνδυνα και προτου αποβει μοιραια η στιγμη, η κοπελλα αποτραβηχτηκε και του εδωσε ενα λεπτο να ηρεμησει.
Με την παρελευση του απαραιτητου λεπτου και οπως ο ρωσοφωνος αντρας ηταν σχεδον ανασκελα πανω στο καθισμα με την μεγαλη του κοιλια να του δημιουργει δυσφορια, η ερωτικη και λεπτη, αγοραια του συντροφια, σκαρφαλωσε πανω του και πιανοντας τον ανδρισμο του τον τοποθετησε στο σημειο της στενης επαφης και με μια συσπαση του κολπου τον ρουφηξε βαθια μεσα της.

Ενα βογγητο σχεδον μουγκρισμα ξεφυγε απο το στομα του εγκαυλου ανδρος. Η παρασταση ανευ θεατων κρατησε μονο για λιγα δευτερολεπτα καθως ο ανδρας με το κατεβασμενο μεχρι τα γονατα παντελονι δεν καταφερνε να συγκρατησει για πολυ τις ορμες του με αποτελεσμα η απολαυση να μην κρατησει τοσο οσο θαθελε.
Με ενα αναστεναγμο ανακουφησης η γυναικα επειδη δεν χρειαστηκε να κανει υπερωριες φορεσε το εσωρουχο της και βολευτηκε στο καθισμα του συνοδηγου την ωρα που αναβε ενα τσιγαρο.
Ο χοντρος αντρας βγηκε εξω απο το αμαξι και ανεβασε το παντελονι του σφιγγοντας την ζωνη του κατω απο την μεγαλη του κοιλια.

Με αναμεικτα συναισθηματα ντροπης και χαρας μαζι πατησε την μιζα του αυτοκινητου.

Ισως την αλλη φορα, σκεφτηκε, να μην χρειαστει να πληρωσω για κατι που μπορω να το βρω και δωρεαν αλλα παλι ομως ποια κοπελα σαν τα κρυα νερα, οπως ηταν αυτο το κοριτσι, θα πηγαινε μαζι του. Μ ε αυτα στην σκεψη του γυρισε κοιταξε την κοπελα, η οποια αδιαφορα φυσουσε τον καπνο του τσιγαρου της εξω απο το ανοικτο παραθυρο, και πιανοντας απαλα το ποδι της για να γυρισει να τον κοιταξει της εριξε ενα γλυκο χαμογελο και βιαστηκε να την επιστρεψει στην πιατσα της για τον επομενο πελατη.

2 σχόλια:

  1. βλεποντας τις αναρτησεις σου λεω οτι γραφεις τι συμβαινει στην καθημερινη ζωη.αλλα βλεποντας τα σχολια που δεν ειναι πολλα ειναι μονο τα δικα μου και του χιλδονιου λεω.Οτι το διαβαζουνε πολλοι αλλα ντρεποντε να κανουν σχολια μην χαλασουν το προφιλ τους.βλεπεις εχουν ακομα ταμπου με το τι κανουν οι αλλοι ενω με αυτα που κανουμε εμεις ειναι ολα καλα.ενα εχω να πω στον πολεμο και στο σεξ επιτρεποντε ολα.ειδικα το σεξ θελει και μεγαλη φαντασια αλλιως κατανταει ρουτινα.και συ φιλη μου απο φαντασια πας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε μου κυριε Θαναση μου αρκει που τα γραφω και φυσικα δεν παραπονιεμαι αν δεν εχω σχολια.
    Ο καθενας πραττει οπως του επιτασσει η λογικη του και η συνειδηση του.
    Θαθελα επισης να πω οτι απο φαντασια δεν ξερω αν παω καλα γιατι ακομη δεν δοκιμασα να γραψω κατι περαν των προσωπικων μου βιωματων και εμπειριων.
    Καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή