Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ερωτικο παρτυ

To κινητο της χτυπησε την ωρα που ανοιγε την πορτα της νοικιασμενης για ερωτικα παιχνιδια γκαρσονιερας .
Λυπαμαι, ακουσε με της λεει η φωνη της φιλης της που με αυτην διατηρουσε το σπιτι, δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα κατι προεκυψε με τα παιδια.
Οι παρτενερ ηταν στο σαλονι και περιμεναν πινοντας ουισκυ. Μολις την ειδαν ο αντρας που μαζι του εβγαινε τελευταια σηκωθηκε και σφιγγοντας την απαλα της εδωσε ενα πολυ ρουφηχτο φιλι στο στομα, βαζοντας το χερι του κατω απο την φουστα της χαιδευοντας τον πολυ σφιχτο γλουτο της.
-Δεν θα μπορεσει να ερθει η Αναστασια ειπε, κατι της βγηκε. Το ειπε αυτο καταλαβαινοντας το ερωτηματικο βλεμμα του αλλου αντρα.
-Οκ, ειπε με ικανοποιητικο τονο μαλλον, ο αντρας με το προσωπο του να φωτιζεται.

Σερβιριστηκε μονη της ενα ποτο περιμενοντας να μεινει μονη με τον παρτενερ της, εναν αντρα οστεωδη, γυρω στα σαραντα. με μαυρισμενο προσωπο δειγμα της δουλειας του. Ηταν αγροτης με παγκο στην λαικη.
Καθως η ωρα περνουσε και ο φιλος και παρτενερ της φιλης της δεν εφευγε αρχισε να νοιωθει πως εκεινη την νυχτα θα ζουσε κατι διαφορετικο.
Ο αγροτης φιλος της αρχισε να ανιχνευει αναμεσα στα ποδια της δινοντας την καυτα φιλια μεταξυ του λαιμου της και του στηθους της. Το φιληδονο βλεμμα του αλλου αντρα δεν ξεκολλουσε απο πανω της, ηταν ομως τετοια η ηδονη που ενοιωθε που πλεον δεν την ενοιαζε για τιποτε.

Βοηθωντας την να βγαλει την μπλουζα ο αντρας με το μαυριδερο απο τον ηλιο προσωπο, το τραχυ χερι του αλλου αντρα χωθηκε αναμεσα στα σκελη της και σφιγγοντας δυνατα το σημειο οπου ενωνεται η νυχτα με την αλλη μερα και η χαρα βρισκει την ολοκληρωση .
Ενας βαθυς και υποκωφος αναστεναγμος βγηκε απο τα χειλη της, Η ηδονη απο την χειρονομια του ξενου αντρα την εκανε να μουγκρισει φιλαρεσκα
Πολυ παθιασμενα αυτος της εκλεισε το στομα με το δικο του και η μακρια και ευλιγιστη γλωσσα του εκανε την δικια της να στριφογυριζει σαν φιδι πριν εφορμησει στην λεια του.
Ο μεχρι προτινος μοναδικος παρτενερ της απολαμβανοντας την εξαψη της κοπελας του θελησε να την οδηγησει σε ακομη πιο μακρινα μονοπατια ηδονης και ποθου.
Κατεβαζοντας τωρα και την φουστιτσα της με μια αποτομη οσο και αριστοτεχνικη κινηση της τραβηξε το εσωρουχο που φορουσε και γονατιζοντας μπροστα της, οπως αυτη ακομη καθοταν στον διθεσιο καναπε βυθισε βαθια την γλωσσα του μεσα στον υγρο απο ηδονικη εξαψη κολπο της.
Σαν ενα αρχαιο γλυπτο οι τρεις τους επιδιδονταν σε ερωτικες περιπτυξεις πρωτογνωρες για την ωριμη γυναικα.
Η μεση της ανεβοκατεβαινε πανω - κατω στο ακουμπισμενο στους γλουτους της προσωπο του αντρα που με τοση μαεστρια της μετεδιδε αισθησιασμο και ηδονη.
Τα φλογερα φιλια του αλλου, μεχρι προτινος ξενου αντρα, την οδηγουσαν σε απιστευτα μονοπατια ηδονικης συμμετοχης στο γεγονος, που πανω στον καναπε του μικρου σπιτιου λαμβανε χωρα.

Θελοντας να εκδηλωσει με πιο εντονο τροπο την απιστευτη ικανοποιηση της ζητησε απο τον αντρα που της ελουζε με φλογερα φιλια να του δωσει τον ανδρισμο του προς τερψιν της ιδιας αλλα και αυτου. Με μια γρηγορη κινηση αυτος βρεθηκε ορθιος πανω της και αφηνοντας οτι εχει πιο ιερο ο ανδρας , στα δοντια της εγκαυλης γυναικας.
Με περισσια ορμη αυτη αρχισε να τον παλλει με τα καυτα της χειλη. Μη ικανοποιουμενος αυτος απολυτα απο αυτην την σταση της με δυναμη εισχωρησε βαθεια μεσα στο στομα της αφηνοντας να του ξεφυγει ενας αναστεναγμος ευχαριστησης.

Την επομενη αυτης της στιγμης ο αντρας με το χωμενο προσωπο μεσα στα σκελη πιθανον μη βρισκοντας πια αλλο ενδιαφερον σε αυτο, τραβηξε το προσωπο του απο το κεντρο του κοσμου και αρνουμενος να το αφησει να ησυχασει εισχωρησε μεσα σε αυτο με τον ετερο ανδρικο εξοπλισμο του.
Ο ηδονικος χρονος σταματησε το ρολοι του. Ολα τωρα, τα παντα σταματησαν εκει πανω σε εκεινον τον διθεσιο καναπε και με θερμη παρατηρουσαν τους εραστες να ανεβαινουν τις κλιμακες του ερωτισμου και του παθους.
Με τα ποδια τωρα μαζεμενα και πανω στον αγροτη που ηταν ξαπλωμενος ανασκελα με το οργανο του σε επικινδυνες αποστολες, πηγαινοφερνε την μεση της περα-δωθε, πανω-κατω
Προκαλωντας ριγη αισθησιακης συγκινησης στον, ξαπλωμενο στο πατωμα πλεον, γυμνο αντρα.
Φανερα ενοχλημενος απο τον παραγκωνισμο του ο αλλος αντρας και φεροντας το σωμα του οπισθεν της γυναικας που με τοση μαεστρια κατηυθυνε τις ερωτογενεις περιοχες της, εισερχεται με την συμφωνη γνωμη της κυριας απο την παραδιπλα του αιδιου οπη.
Με την αναπνοη της σχεδον κομμενη και φωναζοντας δυνατα φτανει στην πρωτη ολοκληρωση της.
Σαν σε να βρισκεται σε ριγος το κορμι της , σαν αταλαντη σοπρανο σαν απειρη σωφερ σε επικινδυνη κατηφορα, οι ορμες της ξεχυνονται με ατσαλες φωνες με αρτσουμπαλες κινησεις.
Τα ματια της κλεινουν απο τον ποθο και την ηδονη οι παρτενερ της συνεχιζουν και εν μεσω σπασμων οδηγειται σε μια νεα ηδονικη κορυφωση.

Ακομη ομως η παρασταση των τριων δεν τελειωσε και αντιαλαμβανομενη της επιθυμιες των συντροφων της τους οδηγει στην ολοκληρωση του εργου τους και της κορυφωσης της ηδονης τους με τροπο προστυχα ηδονικο. Κρατωντας τους και τους δυο τους φροντιζει με την ακρες των δακτυλων της και με την ενναλακτικη λυση που χρησιμοποιειται κατα τις δυσκολες μερες των γυναικων. Λαιμαργα καταπινει τους χυμους τους.

Με τρομερη πια αυτοπεποιθηση ντυνει το ομορφο γυμνο της κορμι και με ενα παθιασμενο φιλι στον καθενα ξεχωριστα τους αποχαιρετα και φευγει.

2 σχόλια:

  1. αγαπητη μου φιλη διαβαζοντας εδω και λιγες μερες ερωτικες ιστοριες σου δεν μου εκανε και τοσο πολυ εντυπωση και θα σου εξηγησω το γιατι.γιατι πιστευω ενα δεκα τα εκατο των αντρων και γυναικων εχουν τετοιες φαντασιωσεις για να μην πω και παραπανω.εκεινο δε που με εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν χρισημοποιεις χυδαιες λεξεις και αφηνεις την φαντασια του αναγνωστη να καλπαζει η αλλιως να οργιαζει.θα μπορουσες να αξιοποιησεις το ταλεντο σου σε τετοιου ειδους περιοδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστω πολυ κυριε Θαναση για τα καλα σας λογια και για την τολμη που δειχνετε να σχολιαζετε και να παρακολουθειτε ενα τετοιο μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή