Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ο παππους

Tεντωσε το κορμι της ολο ναζι και χασμουρηθηκε γλυκα, πολυ γλυκα.
Με τα ιχνη χαραγμενα ακομη πανω στο κορμακι της το φιδισιο, πηγε στο μπανιο λιγο πριν ξεκινησει για την δουλεια της.
Αδιαψευστος μαρτυς τωνχθεσινοβραδυνων περιπετειων ο καθρεπτης , αναισχυντα φανερωνε αυτο που δεν ξερει πως να καλυψει απο τα αδιακριτα βλεμματα των συναδελφων και των πελατων.

Ενα τεραστιο σε πλατος και μηκος σημαδι ,απο τον αστειρευτο εμπευσεων, χθεσινοβραδυνο παρτενερ της. Παρ ολους τους ενδιασμους να τον ακολουθησει στην αρχη, την καταφερε στο τελος μετα απο αρκετη καταναλωση αλκοολ, να τον ακολουθησει σε ξενοδοχειο και να ζησει μια αποστευτη βραδυα ερωτικου παροξυσμου και ενθερμου παθους μαζι του.

Αντρας αυτος γυρω στα πενηντα και κατι ο Νικος κοριτσι εικοσιδυαχρονο ακομη αυτη. Τυπος μποεμ και απελευθερωμενος εδειξε απο την αρχη τις διαθεσεις του την στιγμη κατα την οποια την οδηγησε στο ερημικο ξενοδοχειο στα περιχωρα της πολης.

Τι ορμη τι παθος ηταν αυτο που ζουσε; Ποτε ξανα δεν το ειχε διαισθανθει αυτο με τον Κωστα το αγορι της, ενα παιδι της συγχρονης εποχης χωμενο ολη την μερα μεσα στο ιντερνετ και στο σπιτι.
-Θα βγουμε εξω Κωστα; Οχι μωρε, καλυτερα σπιτι.
-Θα παμε εκει Κωστα; Οχι δεν μπορω, προφασεις για να μην ξεκολλησει απο τον υπολογιστη, αν θελεις πηγαινε μονη με τα κοριτσια.

Και πηγε, αλλα οχι με τα κοριτσια αλλα με τον παππου. Οχι ομως τον παππου της αλλα τον κυριο Νικο ο οποιος καιρο τωρα της εριχνε ματιες που πετουσαν φωτιες και τα λογια του της εκαιγαν το μυαλο
-Μπα, και γιατι οχι;

Και στα μπουζουκια την πηγε ο κυριος Νικος και στα κλαμπ, ηταν πολυ ιν, και στα μαγαζια για να την ντυσει. Κουκλα Μπαρμπι την ειχε ο κυριος Νικος και χατηρι δεν της χαλουσε.
Στα καλυτερα και στα οπα οπα ηταν η Μαιρουλα με τον παππου και ο Κωστας Κωστας p.c και dvd ολη μερα.
Αλλα και στο σεξ δεν υστερουσε καθολου ο παππους, αξιοπρεπης και παθιαρης παντα, καμμια φορα που δεν ηταν σε θεση να εκτελεσει την αποστολη ποτε δεν την αφηνε ετσι.
Ολο κολπακια της εκανε. Σαν να ηταν το γλυφιτζουρι του. Μα και τι δεν εκανε αυτη η μακρια γλωσσα του Νικου. Θαυματα εκανε παντου εισχωρουσε, σαν πιστος με κατανυξη σε παλια εκκλησια, δισταχτικα στην αρχη και με ενθερμη συμμετοχη στα δρωμμενα μετα.

Κανενα παραπονο δεν ειχε το Μαρακι ολα τα ειχε και ολο μαθαινε πραγματα που με τον Κωστα οχι μονο δεν εκανε αλλα ουτε συζητησε ποτε. Αλλα εκει ομως που ο Νικος ειχε ιδιαιτερη προτιμηση ηταν σε κατι που το αποκαλουσε με εναν αριθμο. Του αρεσε πολυ του Νικου το εξηντα εννεα και πολλες φορες το ηθελε οπως θελουν αλλοι ενα ουζακι πριν το κυριως πιατο.
Αυτος ειναι λοιπον ο παππους της Μαιρουλας, που κυκλοφορει πια στα καφε και σουλατσαρει ολη μερα στα μαγαζια ανετη, γιατι εν τω μεταξυ δεν ηθελε ο κυριος Νικος να κουραζεται το μωρο του και την συντηρει πλεον αυτος χωρις το Μαρακι να δουλευει.

Οσο για τον νεαρο φιλο της ακομη την ψαχνει στο facebook

Aκουστε και ενα σχετικο τραγουδακι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου