Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

"Αποψε πηρε αδεια"

-Λυπαμαι παρα πολυ, ειπε ο γιατρος, κοιτωντας πανω απο τα γυαλια του, στο ζευγαρι που ειχε απεναντι του.
-Τα αποτελεσματα ειναι σαφη και κατηγορηματικα. Το σπερμα του κυριου ειναι παρα πολυ αδυναμο για να τεκνοποιησει.
Μετα απο το πρωτο σοκ οι αντιδρασεις του σαρανταχρονου αντρα ηταν απροσμενα αρνητικες.
-Μα τι ειναι αυτα που μας λες γιατρε. Εγω με αυτο γεμιζω μια φυλτζανα του καφε. Για προσεξε καλυτερα τι βλεπεις εκει.

Σουφρωνοντας τα χειλη του και κατεβαζοντας το βλεμμα του πανω στα χαρτια του, ο πανουργος κυριος Κωστας γυναικολογος αριστα σπουδαγμενος αλλα και ψυχολογος απο εμπειρια, του προτεινε να επαναλαβει τις εξετασεις μην τυχον και κατι εγινε λαθος.

Και μια και λαθος δεν υπηρχε επρεπε να ανακαλυφθει για να μην μεινει η συζυγος ατεκνη λογω ανωριμοτητας του συζυγου γιατι λυσεις παντα υπαρχουν αρκει να υπαρχει θεληση.

Ετσι λοιπον κι εγινε. Προτεινοντας καποια μερα σε επομενο ραντεβου, αποντος του συζυγου, την συζυγο να ερθει σε επαφη με καποιον αλλον ανδρα.

Η πενθημερη που ειχε παρει ο Παναγιωτης απο το ταγμα που υπηρετουσε σε βορειοελλαδιτικη πολη τελειωσε.
Εφτασε καπως νωριτερα στην πολη που υπηρετουσε και οταν το τρενο τον αφησε στον σταθμο εψαχνε τροπους να γεμισει την ωρα του μη θελοντας να κλειστει απο νωρις στην μοναδα του.
Περιφεροντας την μοναξια του και τα νιατα του το εικοσαχρονο παιδι, παραξενευτηκε ποια μπορει να ηταν αυτη η αγνωστη γυναικα που με τοση γλυκα στην φωνη τον καλησπερισε.

-Ενα φραπε γλυκο με γαλα και... πως τον πινεις εσυ νεαρε;
-Μετριο ανευ....

Με ενα παλιο αυτοκινητο, η παρατολμη οσο και καπατσα γυναικα οδηγησε τον νεαρο Παναγιωτη σε ενα ησυχο και απομακρο ξενοδοχειο.

Κλεινοντας πισω της την πορτα και μετατρεποντας την αναγκη της σε ευχαριστηση αρχισε με τροπο μοναδικο να πλησιαζει τον νεαρο.

Φερνοντας τον κοντα της τον αρπαξε με παθος απο τους ωμους και δινοντας του ενα φλογερο σε παθος οσο και μακρυ σε διαρκεια φιλι σαλπισε την εναρξη της μαχης που μολις αρχιζε.

Ειπα σαλπισε; Και πολυ μαλιστα σαλπισε η κυρια την σαλπιγγα του Παναγιωτη μας.
Αχ!! και Αχ!!! πηγαινε το παιδι απο την ερωτικη εξαψη ωσπου η ωριμη κυρια να νοιωσει την εντονη επιθυμια για περαιτερω παιχνιδια. Και ηξερε πολλα κολπα η χαμηλοβλεπουσα και σεμνη κυρια. Το πρωτο και καλυτερο παιχνιδι που ηξερε ηταν το κρυφτο, ηξερε να κρυβει απο τα αδιακριτα βλεμματα των αλλων το τι πραγματικα ηταν.

Παρασερνοντας τον νεαρο τελικα στο κρεβατι του εδειξε ολα της τα θελγητρα και ολες της τις ικανοτητες. Ανημπορος αλλα και μην θελοντας και να αντιδρασει ο νεαρος υπακουα ακολουθουσε ολες της τις επιθυμιες σαν πιστο σκυλι.

Τωρα ανασκελα με την κυρια πανω του με ολη του την δυναμη σπρωχνοντας με την λεκανη του σε μια στιγμη απολυτου ερωτικου παροξυσμου τελειωνει μεσα της με ορμη και με ασυστολο θρασος.

Δεν προλαβε να παρει ουτε μια ανασα ο Παναγιωτης και η απαιτητικη κυρια πεφτοντας στα τεσσερα του ζητησε τωρα να ερθει με ολο του το μεγαλειο απο την πισω πορτα.
Αναυδος οσο και εγκαυλος ο νεαρος μας τυχερακιας εισηλθε και απο την πισω πορτα σαν καλος νοικοκυρης και παλλοντας ολο του το κορμι οδηγουσε τωρα αυτος την γυναικα σε μονοπατια αποκρυφου ερωτισμου.
Μπολιαζοντας το κορμι του μεσω του ανδρισμου του με το αισθησιακο σωμα της ωριμης μανταμ εφτασε μαζι της σε μια δευτερη ολοκληρωση.

-Μην ζητας παλληκαρι μου να με ξαναδεις, ηταν η αποκριση της στην ερωτηση του για το ποτε θα την ξαναδει, οτι ειδες ειδες και οτι εζησες εζησες.

Τον φιλησε πολυ ζεστα στο μαγουλο τωρα πια και τον αποχαιτησε καθως τον αφηνε εξω απο την πυλη του στρατοπεδου που υπηρετουσε την θητεια του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου