Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Ερωτας θεος

-Ομορφη κορη εχει ο φιλος σου.
-Αν σε κοπανησω καμμια θα δεις εσυ, ηταν η απαντηση του στην παρατηρηση του συνεργατη του.
Τον πειραξε αυτη η παρατηρηση. Κι αληθεια πως να μην τον ενοχλουσε αφου η κοπελλα δεν ηταν κορη του φιλου του αλλα η κοπελα με την οποια τα τελευταια χρονια ζουσε εναν εντονο και παθιασμενο ερωτα.
Τιποτε δεν ηταν ικανο να σταματησει αυτην την παθιασμενη σχεση που αναπτυχθηκε με τοσο φλογερο και ασβεστο παθος. Αυτος ενας αντρας ολοκληρωμενος με πολλες φουρτουνες στο κεφαλι του, δουλειες , οικογενεια, υποχρεωσεις. Αυτη ακομη μια αβγαλτη παιδουλα ολο ναζι και καπριτσιο.
Δεν ηταν δυσκολη η συναντηση τους μια και οι δυο συγκατοικουσαν στην ιδια οικοδομη. Πιθανον η γνωριμια να προυπηρχε και λογω της γειτνιασης και οταν ακομη παιδουλα αυτη, επαιζε στις αλανες της γειτονιας.
Το πως προεκυψε αυτος ο ερωτας ειναι θεμα που δεν επιδεχεται ερευνας το πως ακομη μετα απο περιπου δεκα χρονια συνεχιζει τον φλογερο του βιο ειναι ενα αλλο απο τα ανεξερευνητα του ερωτα.
Το κοριτσι τωρα πια μεγαλωσε το ιδιο ομως και ο παρτενερ της. Τους βλεπω σχεδον παντα να ειναι μαζι και η αγαπη που διακρινεις, και εσυ ακομη που εισαι τελειως ξενος με αυτους, ειναι απιστευτη.
Τοσα χρονια και παντα οταν αυτο ειναι δυνατον, και ειναι, ειναι μαζι ενα αταιριαστο αλλα τοσο ταιριαστο διδυμο.
Αυτος ενας αντρας ωριμος και αυτη μια δροσερη και ομορφη κοπελα αλλα ουτε αυτο φαινεται να μετραει στην σχεση τους ουτε και στον ερωτα τους.
Ημουν εκει στην σκηνη που προειπα με τον συνεργατη του αντρα και ενοιωσα καπως αβολα αλλα ο ερωτας τους σκεπασε ακομη και την αμηχανια της παρεας.
Ακομη αναρωτιεμαι τι ειναι αυτο το τοσο δυνατο συναισθημα που δενει τους ανθρωπους ετσι χωρις να τους ενωνει τιποτε απο αυτα που θεωρουμε τα σημαντικα της ζωης οπως οικογενεια, παιδια, περιουσιες.
Τι ειναι αυτο που φερνει τοσο κοντα ανθρωπους διαφορετικης ιδιοσυγκρασιας, φιλοσοφιας διαφορετικων στοχων και διαφορετικης ακομη ηλικιας;
Τι ειναι αυτο που τελικα δενει δυο ανθρωπους και τους κανει να ακολουθουν εναν κοινο δρομο που δεν βγαζει πουθενα;
Τι ειναι αυτο το τοσο δυνατο που αξιζει να τα κανεις ολα περα για να το ζησεις;

Προσπαθωντας να απαντησω σε αυτα τα ερωτηματα τους πλησιασα γιναμε και φιλοι και με παρεσυραν και εμενα στους ρυθμους τους. Η γαληνη και η ηρεμια τους οσο και τα εντονα καυγαδακια τους ειχαν μια νοστιμια ειχαν χαρη που την συναντας μονο σε φλογερες και παθιασμενες σχεσεις

1 σχόλιο: