Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ονειρικος συντροφος

Γυρισε απο την δουλεια με μια αισθηση ανικανοποιητης ηδονης να την βασανιζει.

Μπηκε στο μπανιο αμμεσως και καθως το νερο αγκαλιασε το κορμι της ενα ηδονικο ριγος την κατεκλυσε. Χαιδεψε το ακομη σφριγηλο της στηθος και κλεινοντας τα ματια αρχισε να ταξιδευει ακολουθωντας ηδονικα μονοπατια και νοιωθωντας μια γλυκια ανατριχιλα να την κυριευει.

Βγαινοντας απο αυτην την εξαψη αντι να νοιωσει αναλαφρη ενα αισθημα κενοτητας και μοναξιας γεμισε την αδεια της ψυχη. Προσπαθησε να ετοιμασει κατι για φαγητο αλλα αμμεσως το μετανοιωσε. Εβγαλε μια μπυρα απο το ψυγειο και γεμιζοντας ενα ποτηρι το ρουφηξε γρηγορα αναβοντας και ενα μαλμπορο.

Ξαπλωμενη και βυθισμενη στα αδυτα της μοναχικης της υπαρξης, ενοιωσε τον πιστο της συντροφο να της γλυφει με θερμη το προσωπο, τραβωντας την απο την αββυσο που ειχε ριχτει.

Χρονια τωρα αυτο το καθαροαιμο λυκοσκυλο, ο Ντοντι, ζουσε μαζι της και ηταν η μοναδικη της παρεα τις κρυες, και οχι μονο, νυχτες.

Μοναδικη της συντοφια και συντροφος πιστος. Μαζι του περνουσε την ζωη μαζι του πολεμουσε το θηριο της μοναξιας.
Αυτη ομως η μερα ηταν τελειως διαφορετικη απο τις αλλες. Φροντισε γι αυτο ο νεαρος πακετας που εφερνε τις πιτσες στο γραφειο. Τυχαια τον συναντησε στο ασανσερ την ωρα που γυριζε απο την τραπεζα που ειχε παει για δουλεια του γραφειου. Το καθαρο και νεανικο του προσωπο και το στιβαρο του κορμι την εκαναν να νοιωσει πολυ παραξενα για αυτον τον νεαρο αντρα. Ενοιωσε την επιθυμια να τον αρπαξει και να του γεμισει φιλια ολο του τον γυμονο λαιμο και τα σαρκωδη χειλη του που της φανηκαν οτι πετουσαν φλογες, φλογες ηδονης.
Ηταν τοσο πολυ η εξαψη που εξεπεμπε, που ο νεαρος. αλλα μπασμενος πακετας, το αντιληφθηκε και με μια αποτομη κινηση πατησε το στοπ του ανελκυστηρα.
Πριν προλαβει να καταλαβει τι συμβαινει βρεθηκε να ειναι κολλημενη πανω του και να τον φιλα παθιασμενα οπου εβρισκε γυμνο μερος. Θα πρεπει αυτο το φιλι να κρατησε αρκετα γιατι οταν ακουστηκε το χτυπημα απο την πορτα ο νεαρος ηταν με την μουρη αναμεσα στα στητα της στηθη και με ολη του την δυναμη ρουφουσε τους χυμους της.

Τα βλεμματα τους συναντηθηκαν καθως αποχωρουσε το παιδι απο τον χωρο εργασιας της αφου προηγουμενα ειχε παραδωσει την πραματεια του.

Επιστρεφοντας στο σπιτι εμεινε για λιγο μπροστα στον καθρεπτη του χωλ. Ειχε πολυ καιρο να παρατηρησει τον εαυτο της . Διατηρουσε βεβαια το καλλιγραμμο ακομη κορμι της, η λεπτη της μεση τονιζε ακομη περισσοτερο το ομορφο στηθος που με ενα απαλο ντεκολτε εδειχνε ολα αυτα που εκαναν τους αντρες να μην την κοιτανε στα ματια οταν την συναντουσαν αλλα εκει. Το προσωπο της αν και εχασε λιγη απο την λαμψη του παρελθοντος ακομη διατηρουσε την ομορφια του και το θεληματικο της πηγουνι μοιραζε αθελα της υποσχεσεις. Το χρωμα των μαλλιων που αρχιζε να δειχνει την ηλικια της περισσοτερο τονιζε τα υπολοιπα χαρακτηριστικα παρα αφαιρουσε απο γοητεια.
Ναι ηταν μια πολυ ομορφη τελικα γυναικα στα πενηντα της.

Ετσι απροσμενα, λοιπον εκεινη την μερα, θυμηθηκε πως ηταν κι αυτη γυναικα και μαλιστα με πολυ παραξενο τροπο. Το μονο βεβαια που της εμεινε ειναι η πικρα που δεν μπορεσε να το χαρει μεχρι το τελος.
και η ελπιδα οτι θα τον ξανασυναντησει

Περιμενοντας να ξημερωσει και μην μπορωντας να κλεισει ματι ολη νυχτα απο την προσμονη της επομενης, το μεχρι εκεινη την στιγμη αδειο της μυαλο αρχισε να δουλευει.

Θα τα καταφερει να τον συναντησει την αλλη μερα και αν ναι που;
Το μυαλο της πονουσε, τα ματια της πετουσαν φλογες, το κορμι της ετρεμε απο την σκεψη του και μονο καθως εμπαινε στο ασανσερ ο κοσμος της φανηκε τοσο λιγος που πια δεν την ενοιαζε για τιποτε αλλο παρα μονο να καταφερει να δει το ψιλολιγνο παλληκαρι που τοσο εντονα την εφερνε στον ηδονικο κοσμο που ειχε στερηθει να ζησει ολο αυτα τα χρονια που εμεινε μονη.

Τελικα για αλλη μια φορα δεν δικαιωθηκε η ρηση του φουκαρα Κοελιο οτι οταν θελεις κατι πολυ το συμπαν θα συνομωτησει για να γινει.
Δεν εγινε τιποτε, τον νεαρο τον απελυσαν απο την δουλεια και στην θεση του καποιος αλλος εμφανιστηκε. Κριμα , να χασει το παιδι την δουλεια του,ψελλισε στον αντικαταστατη του νεαρου.

Ετσι με αδειο το μυαλο και ξαναμμενη ακομη απο την αναπαντεχχη χθεσινη της συναντηση εγειρε στον καναπε φορωντας κατι ελαφρυ. Με το τηλεκοντρολ στο χερι ενας γλυκος υπνος την παρεσυρε στα ονειρα που θα ηθελε να μην ηταν ονειρα αλλα ζωη.
Μια γλυκια ανατριχιλα ενοιωσε την ωρα που την φιλουσε αναμεσα στο στηθος και μην μπορωντας αλλο να αντεξει εφερε το χερι της αναμεσα στα ποδια της και απελευθερωσε το κεντρο του σωματος της που μερικες φορες ειναι και το κεντρο του κοσμου ολου.
Τα φιλια συνεχιστηκαν και το ονειρο αρχισε να μπερδευει με την αληθινη ζωη οταν ειδε τον Ντοντι τον μεγαλοσωμο σκυλο της να την γλυφει αναμεσα στα ποδια.
Οχι δεν αντεδρασε, δεν μπορουσε να αντιδρασει ολα της τα μελη ειχαν παραλυσει απο αυτην την γλυκια μεθη.
-Συνεχισε αγορι μου, συνεχισε ειπε στον παραταιρο συντροφο της ζωης της και ερωτικο της παρτενερ. Καταλαβαινοντας το ζωντανο της ορεξεις και τις διαθεσεις της αφεντικινας του με ποιο πολυ ορμη συνεχισε συτο που ξεκινησε να κανει.

Η εξαψη αγγιξε απιστευτα επιπεδα, ολα ηταν σε υπερδιεγερση, η αδρεναλινη της εφτασε σε ορια επικινδυνα και μην μπορωντας αλλο να κρατηθει εφερε το ζωο πανω της παροτρυνοντας του να κανει αυτο που τοσο καλα ηξερε και τοσο πολυ το ευχαριστουσε.
Ρουθουνιζοντας και αγγομαχωντας, ουρλιαζοντας απο την ηδονη με κλειστα τα βλεφαρα της τελειωσε αυτο που απο χθες αρχισε με τον νεαρο του ανελκυστηρα.
Χαμενη μεταξυ ονειρου και πραγματικοτητας βιωσσε μια απιστευτη εμπειρια. Ποτε πριν δεν ειχε νοιωσει ετσι με τον συντροφο της τον Ντοντι.

2 σχόλια:

  1. ονειρικος και εχεμυθος και πανω απο ολα πιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καθενας οπως την βρισκει.γουστα ειναι αυτα.αρκετα παρατολμα βεβαια, αλλα ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή